Ciorba de peste

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 7 Feb 2010 | 10281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti medii(eu am avut macrou congelat)
  • 3 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 200 g orez
  • 2 linguri bors instant
  • sare,piper,patrunjel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Ciorba:

Se pun legumele la fiert cu sare si piper.Separat se fierbe pestele in apa cu sare pana se inmoaie.Cand sunt aproape fierte legumele se adauga orezul si se mai lasa 10-15 min pana fierbe.

Cand  acestea s-au fiert se adauga pestele scurs si se lasa la foc mic.Dupa primul clocot se  pune borsul dupa gust si se lasa inca 10 min la foc mediu.

Se presara patrunjel tocat!

 POFTA BUNA!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bors cu carne de porc